Zeer grote uitslaande brand in bedrijfspand Oosthavenkade Vlaardingen (video 2) – 112TV
Home video Zeer grote uitslaande brand in bedrijfspand Oosthavenkade Vlaardingen (video 2)
0

Zeer grote uitslaande brand in bedrijfspand Oosthavenkade Vlaardingen (video 2)


Zeer grote uitslaande brand in bedrijfspand Oosthavenkade Vlaardingen (video 2)

http://www.mediatv.nl/nieuws/15383/Grote-uitslaande-brand-in-bedrijfspand-Oosthavenkade-Vlaardingen–video-.html?item_updated

In een bedrijfsverzamelgebouw aan de Oosthavenkade in Vlaardingen is woensdagochtend een grote uitslaande brand uitgebroken. Wat er precies in het pand zit gevestigd is niet bekend. De brandweer schaalde op naar het sein “Zeer Grote Brand” met “GRIP 2”. “GRIP 2” werd afgegeven omdat de grote rookontwikkeling over Vlaardingen heen trekt. Ook werd er een tweede peloton met tankautospuiten opgeroepen. Een blusvaartuig van de Divisie Havenmeester Rotterdam ondersteund de brandweer met de bluswerkzaamheden. De omgeving naar het brandadres is afgesloten door de politie. Voor zover bekend komen er, naast de gebruikelijke stoffen die vrijkomen bij een brand, geen andere gevaarlijke stoffen vrij. Uitvoorzorg is wel de asbest procedure gestart. Bij de brand zijn geen slachtoffers gevallen.

Update:
De sirenes zijn afgegaan in Vlaardingen. Woont u in het gebied waar de sirenes zijn gegaan; sluit ramen en deuren en schakel de ventilatie uit. Ook wordt er opgeroepen om uit de rook te blijven. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar “GRIP 3”. De gemeente Vlaardingen heeft gemeld dat de weekmarkt is afgelast en dat de balies van het stadskantoor gesloten zijn. Bezoekers kunnen wel terecht in de publiekshal.