Zeer grote brand verwoest autodealer Leeuwarden – 112TV
Home video Zeer grote brand verwoest autodealer Leeuwarden
0

Zeer grote brand verwoest autodealer Leeuwarden

0

18-01-2017 – LEEUWARDEN – Een zeer grote brand heeft vanmorgen vroeg een showroom van een autodealer in Leeuwarden voor een groot deel in de as gelegd. Tientallen auto’s en busjes gingen hierbij in vlammen op.

Even voor vier uur brak de brand uit in het pand van de Ford-garage Van der Horst aan de Alexander Cohenwei. Na aankomst van de brandweer werd er meteen opgeschaald naar grote brand om uit de hele provincie brandweervoertuigen te laten komen. De brand woedde vooral op de bovenverdieping van het bedrijf. Enkele auto’s konden door de brandweerlieden nog naar buiten worden gereden om te voorkomen dat ze schade opliepen. De voertuigen op de bovenverdieping kunnen allemaal als verloren worden beschouwd. Een deel van de auto’s op de begane grond hebben alleen rookschade opgelopen.

Omdat het een stalen constructie betreft kan er alleen nog van buitenaf worden geblust. De bluswerkzaamheden zullen nog uren gaan duren.

Deze beelden mogen op geen enkele wijze zonder toestemming gebruikt worden. Bij interesse in beeldmateriaal zijn wij te bereiken via persbureaunoordnederland@gmail.com

This footage can’t be used without permission. If you are interested in using our video you can contact us at persbureaunoordnederland@gmail.com