Zeer grote brand op bedrijventerrein in 's-Graveland 🚒🚒🚒 HD 2019 – 112TV
Home video Zeer grote brand op bedrijventerrein in 's-Graveland 🚒🚒🚒 HD 2019
0

Zeer grote brand op bedrijventerrein in 's-Graveland 🚒🚒🚒 HD 2019


Zeer grote brand op bedrijventerrein in ‘s-Graveland 🚒🚒🚒 HD 2019
28-07-2018 – ”s-Graveland – Er heeft een zeer grote brand gewoed in een bedrijfspand op bedrijventerrein De Boomgaard aan de Loodijk (‘s-Graveland). Het zou gaan om een containerbedrijf. Inmiddels is het sein ‘ brand meester’ gegeven, meldt de brandweer.

De brand veroorzaakte veel rookontwikkeling. Brandweerkorpsen uit de hele regio zijn opgeroepen. De brand werd rond half zes gemeld en was al snel uitslaand. Hoe de brand precies is ontstaan, is nog niet bekend.

Veel materiaal
De brandweer ging met veel materiaal ter plaatse en schaalde vanwege de grootte van de brand en de vele rook op naar GRIP1, de eerste fase van het regionaal rampenplan.

De brandweer riep mensen die last hadden van de rook op ramen en deuren gesloten te houden. Daarnaast riep de brandweer op niet naar de brandlocatie toe te komen en de brandweer de ruimte te geven.

Update
De brandweer verwacht dat het nablussen nog een uur zal gaan duren. “Er moeten nog spullen uit containers worden gehaald. De rook is in ieder geval al minder geworden”, aldus een woordvoerder.

Naast containerbedrijf Van Paridon dat er opslag van afval in containers heeft, is ook het nabijgelegen dakdekkersbedrijf Schaapdak getroffen door de brand.

Uitslaande brand
“Toen de eerste eenheden ter plaatse kwamen, was er al sprake van een uitslaande brand. Daarom is er direct opgeschaald en zijn diverse eenheden uit de regio gealarmeerd”, aldus de woordvoerder.

“Die hebben wel erger kunnen voorkomen. Zo stond er nog een dieseltank die we goed hebben kunnen afschermen van de brand.”
#grotebrand #brandweer #gooienvechtstreek HD 2019

tags: