Zeer grote brand na explosie in Sisha lounge Wijnhaven Rotterdam – 112TV
Home video Zeer grote brand na explosie in Sisha lounge Wijnhaven Rotterdam
0

Zeer grote brand na explosie in Sisha lounge Wijnhaven Rotterdam

0

Zeer grote brand na explosie sisha lounge Wijnhaven Rotterdam

http://www.mediatv.nl/nieuws/21216/Zeer-grote-brand-na-explosie-sisha-lounge-Wijnhaven-Rotterdam.html

Aan de Wijnhaven in Rotterdam is een zeer grote uitslaande brand uitgebroken even voor elf uur dinsdagavond. De hulpdiensten hebben opgeschaald naar zeer grote brand en GRIP 1. De brand zou ontstaan zijn in een sisha lounge. Er zijn meerdere explosies gehoord en de voorgevel van het pand is zwaar beschadigd. De sisha lounge was open tijdens het uitbreken van de brand. Volgens de eigenaar heeft iedereen direct het pand verlaten.

De brandweer heeft met veel eenheden de brand geblust en de vier bovengelegen etages ontruimd. Vanwege de rookontwikkeling is een NL-alert uitgegaan met het advies uit de rook te blijven. Ramen en deuren te sluiten en de ventilatie uit te schakelen. Bewoners werden opgevangen op een lichtschip in de Wijnhaven. Er zijn bij het uitbreken van de brand en daarna explosies gehoord.

De brandweer heeft ter controle nog een zoeking in het pand gedaan om na te gaan of er nog personen zouden zijn achtergebleven.

In de bovengelegen parkeergarage zijn ook 3 auto’s zwaar beschadigd door de brand. Ook bovengelegen woningen hebben aanzienlijke schade opgelopen.

Even na 01:00 uur heeft de brandweer het sein “Brand meester” gegeven.

Heeft u een tip voor ons? Maak dan gebruik van onze tiplijn door een berichtje te sturen naar WhatsApp op 06-17172533.

Camera: Video Duivestein