Woning verwoest na uitslaande brand Klein Paradijs Beekbergen – 112TV
Home video Woning verwoest na uitslaande brand Klein Paradijs Beekbergen
0

Woning verwoest na uitslaande brand Klein Paradijs Beekbergen


17-04-2019 BEEKBERGEN – Omstreeks 08:30 werd de brandweer gealarmeerd voor een melding van een woningbrand met rietenkap aan het Klein Paradijs.
Omdat in de eerste meldingen al duidelijk werd dat het om een uitslaande brand ging werd er opgeschaald naar grote brand, ook werden er meerdere waterwagens gealarmeerd.
Ook de rietploeg uit Kootwijkerbroek werd gealarmeerd, echter bleek de woning door de hevigheid van de brand niet meer te redden waarna de rietploeg van Kootwijkerbroek terug kon naar de kazerne.
De brandweerkorpsen ter plaatse hielden zich voornamelijk bezig met het voorkomen van uitbreiding naar het bosgebied en het blussen van de brandende woning.
Omstreeks 10:00 werd het sein brandmeester gegeven, de woning is volledig uitgebrand en deels ingestort.
Bij de brand heeft een persoon rook ingeademd, deze is door het ambulancepersoneel behandeld maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.
Naar verluidt is de brand ontstaan ten gevolge van verbouwingswerkzaamheden.
De bewoners woonde al 20 jaar in de woning en waren erg aangeslagen.
Bij de brand zijn de brandweerkorpsen van Apeldoorn centrum, Apeldoorn Zuid, Ugchelen, Klarenbeek, Deventer, Epe en de logistieke eenheid VNOG West.

Auteur:Regio06Fotografie.

Op de beelden van Regio06Fotografie rust auteursrecht. Het gebruik of publicatie ervan zonder toestemming is verboden. Indien u deze beelden toch wilt gebruiken, neem dan gerust contact met ons via Regio06Fotografie@gmail.com