Vrachtwagenchauffeur zwaargewond na botsing met pijlwagen – 112TV
Home video Vrachtwagenchauffeur zwaargewond na botsing met pijlwagen
0

Vrachtwagenchauffeur zwaargewond na botsing met pijlwagen


Bleiswijk – Een vrachtwagenchauffeur is in de nacht van maandag op dinsdag omstreeks 04.15 uur zwaargewond geraakt nadat hij achterop een pijlwagen was gereden. Het ongeval gebeurde op de A12 ter hoogte van Bleiswijk. Door de botsing schoof de trailer tegen de cabine aan waardoor deze van het chassis werd afgedrukt.

De chauffeur kwam bekneld te zitten in het wrak en moest door de brandweer uit zijn benarde positie worden bevrijd. Het slachtoffer een man is vervolgens met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Hij was nog aanspreekbaar. Een ander slachtoffer een wegwerker is eveneens naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet bekend of dit de chauffeur van de pijlwagen is geweest.

Vanwege het ongeval en het daarbij behorende sporenonderzoek is de A12 tussen Zevenhuizen en Bleiswijk afgesloten voor het verkeer. Rijkswaterstaat hoopt dat de weg om 10.00 uur weer open kan.

Copyright : Nieuws op Beeld / The Dutch Media Guys 2020

Het is niet toegestaan om onze videobeelden te gebruiken voor commerciële doeleinden. Indien u gebruik wenst te maken van de beelden voor nieuwsuitzendingen neemt u dan contact met ons op via www.nieuwsopbeeld.nl

Embedden is alleen toegestaan als de video in zijn originele duur en formaat wordt aangeboden op de website. Het is niet toegestaan om screenshots van een video op een website te plaatsen