Vrachtwagenchauffeur overleden bij ernstig ongeval A22 Beverwijk | 31/07/2020 – 112TV
Home video Vrachtwagenchauffeur overleden bij ernstig ongeval A22 Beverwijk | 31/07/2020
0

Vrachtwagenchauffeur overleden bij ernstig ongeval A22 Beverwijk | 31/07/2020

De chauffeur van de vrachtwagen die vrijdagochtend over de kop is gevlogen op de A22 bij Beverwijk, is overleden. Het voertuig raakte door onbekende reden van de weg en is op de kop aan de andere kant van de vangrail terechtgekomen.
De Veiligheidsregio liet eerst weten dat het slachtoffer gewond naar het ziekenhuis is gebracht. De politie bevestigt dat de chauffeur is overleden. Of dat al ter plekke is gebeurd, of in het ziekenhuis, kon de politiewoordvoerder niet vertellen.
Het gaat om een eenzijdig ongeval waarbij geen andere voertuigen bij betrokken zijn. „De exacte oorzaak van het ongeval wordt onderzocht”, zegt de politiewoordvoerder. „De identiteit van de chauffeur wordt bekendgemaakt zodra de familie is ingelicht.”
De A22 richting Alkmaar is helemaal afgesloten. De bergingswerkzaamheden gaan tot zeker 13.30 uur duren. Ook moet de schade aan het wegdek worden gerepareerd.

Hoi! Ik ben Nikos, persfoto- en videograaf in regio IJmond.
Ik maak foto’s en video’s van ongevallen tot branden en alles wat daar tussenin zit. Ik probeer alles altijd zo professioneel mogelijk in beeld te brengen. Heb je een probleem met een video? Stuur me een mailtje en dan lossen we het op!
Interessante video? Liken en delen mag!

In deze video zie je:

Meldingen:

Volg me ook op social media!
– Facebook: https://www.facebook.com/HulpdienstenKennemerland/
– Instagram: https://www.instagram.com/nikos.112/
– Twitter: https://twitter.com/Kempen_nikos

Op al mijn videobeelden en thumbnails berust copyright. Dit houdt in dat ze niet zonder toestemming gebruikt mogen worden. Beelden gebruiken en/of insturen? Stuur me een mailtje op nikosvankempen@gmail.com

©Nikos.112, 2020

tags: