Vijf gewonden bij ongeval in Hengelo (G) – 112TV
Home video Vijf gewonden bij ongeval in Hengelo (G)
0

Vijf gewonden bij ongeval in Hengelo (G)

0

Op de Kruisbergseweg N316 heeft woensdagavond ter hoogte van de Nissan dealer Herwers een forse aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s. Vijf personen, waaronder een Spaanse dame, raakten hierbij lichtgewond.

Het ongeluk gebeurde kort na 22.00 uur. De bestuurster van de grijze auto, een dame afkomstig uit Spanje, wilde vanuit de Molenenk de Kruisbergseweg oversteken. Hierbij zag zij een naderende personenauto met daarin vier dames op leeftijd, die vanuit de richting gemeentehuis kwam, over het hoofd. Een flinke aanrijding was hierdoor het gevolg. De auto met daarin de vier ouderen kwam in een tuin van een bedrijf tot stilstand. Omstanders, waaronder een scooterrijder, verleenden direct eerste hulp in afwachting van de hulpdiensten. Twee van de vier oudere dames werden door de brandweer uit het voertuig gehaald.

Alle vier de ouderen zijn met een ambulance voor controle naar een ziekenhuis vervoerd. De automobiliste van het andere voertuig werd ter plekke behandeld. Alle twee de voertuigen moesten worden afgesleept.

tags: