Vier gewonden bij zeer ernstig ongeval in Geffen – 112TV
Home video Vier gewonden bij zeer ernstig ongeval in Geffen

Vier gewonden bij zeer ernstig ongeval in Geffen

0

GEFFEN – Bij een zeer ernstig ongeval op de Papendijk in Geffen zijn zondagmorgen vier gewonden gevallen. Een auto raakte rond 7.35 uur op de rotonde ter hoogte van de Rijksweg, vloog door het struikgewas, reed een lantaarnpaal omver en kwam uiteindelijk achterstevoren tegen een heg tot stilstand. Of de auto daarbij ook over de kop is geslagen is niet helemaal duidelijk.

De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en drie ambulances kwamen ook de brandweer en een traumahelikopter ter plaatse. Twee slachtoffers raakten lichtgewond, een derde liep serieuze verwondingen op en het vierde slachtoffer raakte volgens de politie zeer ernstig gewond. Alle slachtoffers zijn overgebracht naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval precies kon gebeuren is niet duidelijk. De politie is dan ook begonnen met een uitgebreid onderzoek en de weg was dan ook lange tijd gedeeltelijk afgesloten voor het verkeer. De omver gereden lantaarnpaal was geheel uit de grond gereden. Een monteur van Enexis kwam ter plaatse om de situatie veilig te stellen door de stroom af te sluiten.

tags: