SCHIE TV: Worsteling bij aanhouding man bij brand in bedrijfspand – 112TV
Home video SCHIE TV: Worsteling bij aanhouding man bij brand in bedrijfspand
0

SCHIE TV: Worsteling bij aanhouding man bij brand in bedrijfspand


Verschillende agenten waren er donderdagmiddag bij nodig om een man te kunnen arresteren bij een brand aan de Jan van Galenstraat.

Het verhaal gaat dat de man weg wilde gaan met zijn auto, maar die stond dusdanig geparkeerd dat hij niet weg kon. Er lagen namelijk enkele brandweerslangen waardoor hij een parkeervak niet kon verlaten. De man werd hierop erg boos en moest behoorlijk in dwang worden gehouden, waarbij er rake klappen vielen met de wapenstok.

De brand aan de Jan van Galenstraat in Schiedam brak donderdagmiddag om 16:30 brand ontstaan in een bedrijfspand. De brand was vrijwel direct uitslaand.

Korte tijd kwam er veel rook vrij bij de brand. De brandweer schaalde direct op net het sein grote brand, waardoor veel extra materiaal ter plaatse werd gestuurd. Echter viel het met de brand zelf wel mee. Deze was snel onder controle. Op het dak zijn door de brandweer wat sloopwerkzaamheden gedaan om de brand helemaal uit te krijgen. Voor zover bekend raakte niemand gewond bij de brand.

Beelden: Flashphoto.nl

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video’s en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Kijk voor meer informatie op https://schie.nu

tags: