SCHIE TV: Twee taxibusjes uitgebrand – 112TV
Home video SCHIE TV: Twee taxibusjes uitgebrand
0

SCHIE TV: Twee taxibusjes uitgebrand


De brandweer is dinsdagavond uitgerukt voor een grote brand in Schiedam. Die wisten de brandweerlieden snel onder controle te krijgen, bevestigt de Veiligheidsregio.

Rond 23:10 werd de brandweer gealarmeerd voor een voertuigbrand. Ter plaatse bleken twee -naast elkaar geparkeerde- taxibusjes in brand te staan. Beide voertuigen stonden achter Vakgarage Charloisse Poort aan de Laan van Bol’Es nummer 2.

Bewoner Robert van der Stappen, die er dichtbij woont, liet aan Rijnmond weten dat de brand vooraf zou zijn gegaan door een harde knal. “Ik zat echt tegen het plafond na die knal, dacht dat het huis ontplofte.”

Van der Stappen zegt enorm geschrokken te zijn, net als de rest van de flat. “De halve flat stond gelijk buiten, iedereen wilde weten wat er aan de hand was. Er wonen hier ook veel oude mensen en die zijn zich rotgeschrokken. Zelf ben ik gelijk naar beneden gerend vanaf de twaalfde verdieping, want ik dacht dat de flat in zou storten.”

Het zou dan ook niet zomaar een knal zijn geweest: “Ik heb in het leger gezet, dit klonk echt als een bominslag.”

Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade opgelopen.

Beelden: Flashphoto.nl

Dagelijks het laatste nieuws, de nieuwste video’s en een kijkje achter de schermen bij SCHIE in je mailbox ontvangen? Schrijf je in voor onze gratis nieuwsbrief: https://bit.ly/2H7desN

Kijk voor meer informatie op https://schie.nu