Rotterdam travel – Zeer Grote Brand in garage onder resort – Mijnsherenlaan Rotterdam – 112TV
Home video Rotterdam travel – Zeer Grote Brand in garage onder resort – Mijnsherenlaan Rotterdam

Rotterdam travel – Zeer Grote Brand in garage onder resort – Mijnsherenlaan Rotterdam

0

Rotterdam travel – Zeer Grote Brand in garage onder resort – Mijnsherenlaan Rotterdam
Rotterdam – In de parkeergarage onder het Art Hotel aan de Mijnherenlaan in Rotterdam is zaterdagmiddag een grote brand uitgebroken. In een auto is brand ontstaan waarna de brand zich verder heeft uitgebreid. Uit de parkeergarage kwamen grote rookwolken geperst. De brandweer schaalde het incident al snel op naar Zeer Grote Brand en GRIP 2. Even later werd er nog verder opgeschaald naar pelotonsinzet waardoor er nog een groot aantal extra brandweervoertuigen ter plaatse kwamen.

Er kwamen meerdere ambulances ter plaatse. Ook het SIGMA team en de traumahelikopter werden ter plaatse gestuurd. Hun inzet bleek korte tijd later toch niet nodig; de geëvacueerden werden opgevangen in de Maassilo. Eén persoon raakte gewond; een vrouw is naar het ziekenhuis gebracht vanwege rookinhalatie.

Ongeveer 50 mensen hebben hun woning of het hotel verlaten. Zij zijn later met bussen overgebracht naar een ander hotel. In de garage hebben ongeveer 12 auto’s in brand gestaan. Ook een aantal politiewagens zijn zwaar beschadigd geraakt die daar geparkeerd stonden.

Subscribe & More Videos: http://zipansion.com/9ugt
Thank for watching! Please Help Me get 100K Subscribers on Youtube
#