Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op de Scheibaan in Oisterwijk – 25-03-2018 – 112TV
Home video Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op de Scheibaan in Oisterwijk – 25-03-2018
0

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op de Scheibaan in Oisterwijk – 25-03-2018

0

Meerdere gewonden bij ernstig ongeval op de Scheibaan in Oisterwijk, 25-03-2018.

Ernstig ongeval met meerdere gewonden op de Scheibaan in Oisterwijk

OISTERWIJK – Zondagavond rond 21:00 werden de hulpdiensten met spoed opgeroepen voor een ernstig ongeval op de Scheibaan in Oisterwijk. Een auto met daarin meerdere personen is in de bossen van Oisterwijk tegen een boom gereden. De politie en meerdere ambulances kwamen met spoed ter plaatse om hulp te verlenen.

De auto is met een behoorlijke snelheid van de weg geraakt en tegen een boom tot stilstand gekomen. Hierbij is de boom geknakt en langs de auto terecht gekomen. In het voertuig zaten vijf personen, vier daarvan zijn bij het ongeval gewond geraakt. Zeker één slachtoffer raakte bij het ongeval zwaargewond en is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Wat de toestand van de andere slachtoffers is, is vooralsnog niet bekend.

De hulpdiensten kwamen met zeker vijf ambulances, een brandweerwagen en meerdere politie-eenheden ter plaatse. De Scheibaan is tijdens het ongeval in beide richtingen afgesloten geweest voor het verkeer. Het zou gaan om een Mercedes met een buitenlands kenteken, hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is op dit moment nog onbekend. De politie is een onderzoek gestart naar de toedracht van het ongeval. Het voertuig is total loss en zal na het onderzoek worden afgevoerd.

Bron: www.district-brabant.nl

tags: