Meerdere bedrijven in lichterlaaie bij zeer grote brand in Eindhoven – 112TV
Home video Meerdere bedrijven in lichterlaaie bij zeer grote brand in Eindhoven
0

Meerdere bedrijven in lichterlaaie bij zeer grote brand in Eindhoven

0

EINDHOVEN – Aan de Quinten Matsyslaan in Eindhoven is in de nacht van woensdag op donderdag een zeer grote brand uitgebroken. Het vuur ontstond rond 3.50 uur vermoedelijk bij een auto bedrijf maar sloeg al snel over op naastgelegen panden. Meerdere panden staan in lichterlaaie.

Ook een naastgelegen leverancier van gasflessen voor laswerkzaamheden werd door de vlammen bedreigt maar de brandweer wist dat te voorkomen. Er waren knallen te horen maar volgens de brandweer ging dat om autobanden. De vele gasflessen die tegen de muur van het brandende pand zijn door de brandweer snel in veiligheid gebracht. Er is opgeschaald naar code zeer grote brand en de brandweer heeft veel mensen en materieel opgeroepen om die te blussen.

Bij de brand komt veel rook vrij die in noordelijke richting over de stad wegtrekt en daar mogelijk voor overlast kan zorgen. De brandweer heeft daarom een NL-Alert verstuurd naar mobiele telefoons in de omgeving. Er zijn geen gewonden gevallen. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.