Man omgekomen na zwaar ongeval in Oploo – 112TV
Home video Man omgekomen na zwaar ongeval in Oploo
0

Man omgekomen na zwaar ongeval in Oploo

0

Oploo – Als gevolg van een verkeersongeval op de Gemertseweg is dinsdagmorgen 26 januari rond 9.50 uur een 68-jarige automobilist uit Maashees om het leven gekomen. De automobilist reed over de weg richting Elsendorp. Een vrachtwagen kwam uit tegenovergestelde richting. Ter hoogte van de kruising Steenakker-Peelkant-Gemertseweg kwam de vrachtauto door nog onbekende oorzaak op de verkeerde weghelft terecht. De bestuurder van de personenauto kon de vrachtauto niet meer ontwijken en een flinke botsing was het gevolg. Door de klap belandde de auto op het naastgelegen fietspad; de vrachtauto raakte na de botsing een trottoirband, een lantaarnpaal en een boom en kwam hierna in een sloot/greppel terecht.

Bekneld

Beide bestuurders raakten in hun voertuig bekneld en moesten door de brandweer worden bevrijd. De automobilist werd hierna met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. De vrachtwagenchauffeur – wiens leeftijd en woonplaats bij het opstellen van het persbericht nog niet bekend is – werd eveneens met zware verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis. Helaas is de automobilist in het ziekenhuis overleden. De bijrijdster van de automobilist, een 69-jarige vrouw uit Hees, bleef tot zover bekend ongedeerd.

Getuigen

De politie zoekt getuigen van het ongeval om de precieze oorzaak van het verkeersongeval te achterhalen. Zij die iets gezien hebben of gehoord, kunnen de politie bellen, telefoon: 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.

tags: