Lifeliner 3 ingezet bij ernstig ongeval met scooter op de Ringbaan-Oost in Tilburg – 31-01-2018 – 112TV
Home video Lifeliner 3 ingezet bij ernstig ongeval met scooter op de Ringbaan-Oost in Tilburg – 31-01-2018
0

Lifeliner 3 ingezet bij ernstig ongeval met scooter op de Ringbaan-Oost in Tilburg – 31-01-2018

0

Lifeliner 3 ingezet bij ernstig ongeval met scooter op de Ringbaan-Oost in Tilburg, 31-01-2018.

Doorrijder bij ernstig ongeval met scooter op de Ringbaan-Oost in Tilburg

Woensdagmiddag rond 17:00 heeft er een ongeval plaatsgevonden op de kruising van de Billitonstraat met de Ringbaan-Oost in Tilburg. Een automobilist kwam in botsing met en een scooterrijder, de automobilist reed na het ongeval door en liet het slachtoffer zwaargewond achter.

De hulpdiensten kwamen met meerdere voertuigen te plaats bij het ongeval, waaronder een traumahelikopter. Deze landen even verderop op een braakliggend terrein. Het slachtoffer is behandeld aan zijn verwondingen. De politie heeft ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de doorrijder, een nummerbord van de automobilist is achtergebleven na het ongeval.

Het zwaargewonde slachtoffer is onder begeleider van de trauma-arts met spoed overgebracht naar het Sint Elisabeth ziekenhuis in Tilburg. Enkele uren na het ongeval berichten de politie de mogelijk doorrijder van het ongeval aangehouden te hebben, hij zou in een witte bestelbus hebben gereden. De verdachten is aangehouden in zijn woning in Tilburg-west. Wat de toestand van het slachtoffer op dit moment is, is nog niet bekend, volgens omstanders was het slachtoffer na het ongeval niet aanspreekbaar.

Bron: www.district-brabant.nl

tags: