Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen – 112TV
Home video Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen
0

Inzittenden spoorloos na zwaar ongeval met gestolen Audi in Lithoijen

0

LITHOIJEN – Op de Lithoijensedijk in Lithoijen is in de nacht van zondag op maandag een zwaar ongeval gebeurd. Een buurtbewoonster hoorde rond 1.25 uur een harde klap en belde de politie. Die kon het ongeval in eerste instantie niet vinden maar na een zoektocht werd een zeer zwaar beschadigde auto aangetroffen die van de dijk was geraakt, door een hek was gereden en tegen een gebouw op het terrein van betoncentrale Bouwoort tot stilstand was gekomen. Het ongeluk bleek te zijn gebeurd op bijna dezelfde plek als waar op 7 april ook een auto van de dijk reed.

Hoewel de auto zeer zwaar beschadigd was en deed vermoeden dat er ernstig gewonden waren gevallen ontbrak van de inzittenden ieder spoor. De politie, brandweer, twee ambulances en een traumahelikopter kwamen ter plaatse. Hulpverleners hebben lang en in de ruime omgeving met onder meer een infraroodcamera gezocht naar eventuele slachtoffers maar die werden niet gevonden. Een getuige had na het ongeluk in de omgeving wel een aantal mannen richting Lith zien lopen maar of dat de inzittenden van de auto zijn geweest is niet duidelijk.

De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek. Daaruit is inmiddels vast komen te staan dat het om een Audi gaat die in de regio Dordrecht was gestolen. Waardoor de auto van de weg raakte, hoeveel mensen er in de auto zaten en waar die zijn gebleven is niet duidelijk. Ongevalsanalisten van de politie zijn op de plaats van het ongeval begonnen met een uitgebreid onderzoek.

tags: