Hulpdiensten zijn met spoed onderweg naar een ernstig ongeval op de A58, inzet Traumaheli (Grip:0) – 112TV
Home video Hulpdiensten zijn met spoed onderweg naar een ernstig ongeval op de A58, inzet Traumaheli (Grip:0)
0

Hulpdiensten zijn met spoed onderweg naar een ernstig ongeval op de A58, inzet Traumaheli (Grip:0)

Hulpdiensten zijn met spoed onderweg naar een ernstig ongeval met beknelling op de A58 bij Oirschot, inzet Traumahelikopter (LL3) (Grip:0). Grote inzet hulpdiensten. 06-08-2012

5X Prio 1: Politie Noodhulp
1X Prio 1: OVD-Politie
1X A1: Ambulance OVD-G
1X A1 Ambulance 20-141

A58 bij Oirschot weer open na ongeluk met vier gewonden

OIRSCHOT – Op de A58 bij Oirschot is donderdagavond een flink ongeluk gebeurd waarbij vier auto’s betrokken waren. Vier mensen raakten gewond, waarvan één er slecht aan toe is. De snelweg was richting Eindhoven was lang dicht tussen Moergestel en Oirschot.

Veel hulpdiensten kwamen op het ongeluk af, waaronder drie ambulances en en een traumahelikopter. In de verre omgeving waren sirenes te horen.

Met traumaheli naar ziekenhuis
De vier gewonden zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Een van de gewonden zou eigenlijk met de traumahelikopter worden afgevoerd, maar die bleek defect.

De betrokken auto’s stonden verspreid over de weg en zijn zwaar beschadigd. De oorzaak van het ongeluk is nog onduidelijk. De politie heeft onderzoek gedaan op de snelweg. De weg werd rond middernacht vrijgegeven.

Verkeer staat ingesloten
Tussen Moergestel en Oirschot stond het verkeer uren vast achter het ongeval. Omdat de hele weg dus afgesloten was, was keren de enige optie. Verkeer vanuit Tilburg richting Eindhoven kon omrijden via Den Bosch, via de A65, N65 en A2.

Bron: http://www.omroepbrabant.nl/?news/180150462/A58+bij+Oirschot+weer+open+na+ongeluk+met+vier+gewonden.aspx