Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Oirschot – 23-06-2017 – 112TV
Home video Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Oirschot – 23-06-2017

Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Oirschot – 23-06-2017

0

Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Oirschot, 23-06-2017.

Twee gewonden na ernstig ongeluk op A58 bij Oirschot, snelweg uren dicht

OIRSCHOT – Op de A58 richting Eindhoven is vrijdagmiddag een ongeluk gebeurd. Het ongeluk gebeurde ten hoogte van Oirschot. Bij het ongeval zijn een touringcar en een personenauto betrokken. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om het ambulancepersoneel te ondersteunen. Beide slachtoffers zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De inzittenden, twee mannen, raakten onder meer gewond aan de benen. Zij zaten bekneld in de auto en moesten door de brandweer worden bevrijd. De vrachtwagenchauffeur en de chauffeur van de touringcar bleven ongedeerd.

Volgens de politie lijkt het erop dat de touringcar op de auto is gebotst. Daarna kwam de auto klem te zitten tussen een vrachtwagen en de touringcar. De touringcar had geen passagiers bij zich.

Omdat de weg werd afgesloten, raadde Rijkswaterstaat aan om te rijden via de A65 en de A2. Aan de andere kant van de snelweg stond binnen korte tijd ook een flinke file. De politie sloot aan deze kant van de snelweg een rijstrook af voor hulpdiensten. Automobilisten richting Tilburg kwamen in een kijkersfile van dertig minuten terecht. Ook voor dit verkeer was een omleiding ingesteld.

De snelweg ging rond 18.00 uur weer open. Het verkeer wat stond tussen de afslag en het ongeluk werd via de vluchtstrook weggeleid.

Bron: www.omroepbrabant.nl

tags: