Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Moergestel – 25-04-2017 – 112TV
Home video Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Moergestel – 25-04-2017
0

Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Moergestel – 25-04-2017

0

Grote inzet Brandweer, Politie en Ambulances bij zwaar ongeval op de A58 bij Moergestel, 25-04-2017.

Groot ongeluk met vrachtwagen op A58 bij Moergestel: snelweg urenlang dicht

MOERGESTEL – Op de A58 bij Moergestel is dinsdagavond een vrachtwagen gekanteld. Bij het ongeluk waren ook twee auto’s en een bestelbusje betrokken. De vrachtwagen was geladen met motorblokken, deze lagen verspreid over de weg. Ook kwamen er enkelen op auto’s terecht. De snelweg was in beide richtingen dicht. De oorzaak van het ongeluk is nog niet duidelijk.

De Veiligheidsregio Midden- en West-Brabant meldde dat een hond uit de bestelbus is bevrijd. De vrachtwagenchauffeur zat bekneld en is zwaargewond naar het ziekenhuis gebracht. Het is niet duidelijk hoe het met de inzittenden van de auto’s gaat.

Motorblokken op het wegdek
De vrachtwagen vervoerde motorblokken. Deze lagen verspreid over het wegdek, ook zouden volgens de VID motorblokken op auto’s terecht zijn gekomen. Achter de plek van het ongeval stonden veel auto’s vast. Rond kwart voor elf werd de vluchtstrook vrijgemaakt zodat het verkeer kon passeren.

De A58 was in de richting van Eindhoven nog uren dicht. Rond kwart over een werd de rechterrijstrook vrijgegeven en hoefde het verkeer niet meer om te rijden.

Bron: www.omroepbrabant.nl

tags: