Grote inzet Brandweer, Ambulances, Politie en Rijkswaterstaat voor ernstig ongeval op de A58 – 112TV
Home video Grote inzet Brandweer, Ambulances, Politie en Rijkswaterstaat voor ernstig ongeval op de A58
0

Grote inzet Brandweer, Ambulances, Politie en Rijkswaterstaat voor ernstig ongeval op de A58


Grote inzet Brandweer, Ambulances, Politie en Rijkswaterstaat voor ernstig ongeval met een motorrijden op de A58 bij Oirschot.

Ernstig ongeval met motorrijder op de A58 bij Moergestel, snelweg afgesloten

MOERGESTEL – Zaterdagmorgen rond 09:15 werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval op de A58 ter hoogte van Moergestel. De hulpdiensten rukte groots uit, onder andere twee ambulance, brandweer en een traumahelikoper werden opgeroepen om hulp te verlenen.

Er zou een motorrijder met hoge snelheid tegen een auto zijn gereden, de motorrijder raakte daarbij zwaargewond. De hulpdiensten verzorgde het slachtoffer terwijl de politie de snelweg tussen Moergestel en Oirschot afsloot voor het verkeer. Uiteindelijke is de motorrijder per ambulance met spoed overgebracht naar het gespecialiseerde Elisabeth Ziekenhuis in Tilburg.

Vanwege de afsluiting van de A58 ontstond er een grote file bij Tilburg. Rijkswaterstaat stelde een omleidingsroute in via de N65 en de A2. Na enige tijd werd de snelweg weer vrijgegeven voor het verkeer en loste de file geleidelijk aan op. Wat de precieze toedracht van het ongeval is geweest is op dit moment nog onbekend.

Niet veel later gebeurde ook aan de andere kant van de A58 een ongeval, hierbij waren volgens de wijkagent meerdere voertuigen betrokken. Of dit ongeval iets met het eerdere ongeval te maken heeft is niet bekend.

Bron: www.district-brabant.nl