Grote brand woning verstandelijk beperkten – 112TV
Home video Grote brand woning verstandelijk beperkten
0

Grote brand woning verstandelijk beperkten

0

15-07-2016 – GYTSJERK – Een huis met verstandelijk beperkte inwoners is vannacht onbewoonbaar geworden door een grote brand. In de woning waren tijdens het uitbreken van de brand zes mensen met een verstandelijke beperking en een aantal begeleiders aanwezig.

De begeleiders wisten de bewoners op tijd uit hun huis te krijgen. Een van de bewoners is door ambulancepersoneel gecontroleerd omdat hij rook had ingeademd. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen uit het dak van het pand. Na lange tijd wist de brandweer de brand onder controle te krijgen. Volgens de brandweer is de brand beperkt gebleven tot het voorhuis. Het nablussen van de brand gaat nog enkele uren duren.

De bewoners werden tijdens de brand opgevangen in een soortgelijk huis er tegenover. Een aantal bewoners zijn opgehaald door familie, de andere bewoners zullen elders worden ondergebracht.

Deze beelden mogen op geen enkele wijze zonder toestemming gebruikt worden. Bij interesse in beeldmateriaal zijn wij te bereiken via persbureaunoordnederland@gmail.com

This footage can’t be used without permission. If you are interested in using our video you can contact us at persbureaunoordnederland@gmail.com

tags: