Grote brand door hennepteelt Kortenhoefsedijk in Kortenhoef HD 2019 – 112TV
Home video Grote brand door hennepteelt Kortenhoefsedijk in Kortenhoef HD 2019
0

Grote brand door hennepteelt Kortenhoefsedijk in Kortenhoef HD 2019


Grote brand door hennepteelt Kortenhoefsedijk in Kortenhoef HD 2019
19-07-2014 – KORTENHOEF- De brand die in de nacht van vrijdag 18 op zaterdag 19 juli woedde in een woning aan de Kortenhoefsedijk is ontstaan door een hennepplantage. Dit wijst het politieonderzoek nu uit. De 38-jarige bewoner is aangehouden en zit momenteel vast. De politie neemt deze nieuwe informatie mee in het onderzoek dat momenteel in volle gang is.

De bewoner moest tijdens de brand nog door politieagenten onder dwang tegen gehouden worden omdat hij zijn woning in wilde. Dit voor zijn eigen veiligheid, want de brandende woning in gaan was tegen het veiligheidsadvies van de brandweer in.
Eerder bericht:
KORTENHOEF – Aan de Kortenhoefsedijk werd rond kwart voor twaalf een woningbrand gemeld. Al snel bleek het te gaan om een uitslaande brand. Bij aankomst van de brandweer sloegen de vlammen al uit het dak. De brandweer rukte met groot materieel uit om de brand te bestrijden. VoorΒ  zover bekent raakte er bij de brand niemand gewond. De brandweer is nog tot diep in de nacht bezig geweest met blussen.

Het is de tweede grote brand deze week aan de Kortenhoefsedijk. Afgelopen donderdag woedde er een grote brand bij een spuiterij een stukje verderop.

#grotebrand #Brandweer #Kortenhoef HD 2019

tags: