Grote brand bij DOC in Hoogeveen – 112TV
Home video Grote brand bij DOC in Hoogeveen
0

Grote brand bij DOC in Hoogeveen


Grote brand bij Doc Kaas in Hoogeveen
GRIP 1 na grote brand in kaasfabriek DOC Hoogeveen
Hevige brand bij DOC Kaas in Hoogeveen
Brand in turbine bij DOC Kaas Hoogeveen
Grote brand bij DOC in Hoogeveen
Brandweer geeft sein brand meester bij grote brand kaasfabriek DOC in Hoogeveen
Enorme brand in kaasfabriek Hoogeveen
Veel rookontwikkeling door brand Hoogeveen
Brandweer geeft sein brand meester bij grote brand kaasfabriek DOC in Hoogeveen
In een kaasfabriek in Hoogeveen woedt een “zeer grote” brand, zegt een woordvoerder van de brandweer. De fabriek aan Buitenvaart is ontruimd. Er zijn geen slachtoffers.
De brandweer is woensdagochtend gealarmeerd voor een brand aan de Buitenvaart in Hoogeveen. De brandweer heeft opgeschaald naar grote brand. Kort na de melding bleek echter dat er niets aan de hand was en kon de brandweer onverrichte zaken huiswaarts.HOOGEVEEN – In de kaasfabriek van DOC in Hoogeveen woedt een zeer grote brand, zegt een woordvoerder van de brandweer. De fabriek wordt ontruimd. Er is GRIP 1 van kracht. Bij DOC Kaas in Hoogeveen (Drenthe) woedt deze woensdag 24 juni een hevige brand. Er woedt momenteel brand bij kaasproducent DOC Kaas in Hoogeveen. Volgens de brandweer staat er een turbine in brand en is sprake van een zeer grote brand vanwege de hitte.Hoogeveen – Woensdagmorgen is een grote brand ontstaan bij DOC in Hoogeveen. Diverse korpsen uit de omgeving zijn opgeroepen. Bij zuivelfabriek DOC aan de Buitenvaart in Hoogeveen woedde woensdagmiddag een zeer grote brand. Rond een uur ‘s middags gaf de brandweer het sein ‘brand meester’.
In de fabriek zou een turbine vlam hebben gevat. De brandweer schaalde in verband met de droogte op naar zeer grote brand en GRIP-1. ‘Mocht de brand overslaan dan kunnen we snel ingrijpen,’ aldus een woordvoerder. Meerdere brandweerkorpsen zijn ter plekke, waaronder uit Zuidwolde, Ruinen en Hoogeveen. De politie heeft een gebied rondom de kaasfabriek afgezet.Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen Hoogeveen