Ernstig ongeval A50 Uden – 112TV
Home video Ernstig ongeval A50 Uden
0

Ernstig ongeval A50 Uden

0

Twee ernstige ongevallen hadden de hulpdiensten op koningsdag vroeg in de ochtend te verwerken nabij de afslag Uden/Zeeland.
Rond 05.30 ging het mis op de A50 nabij afslag Uden in de richting van Eindhoven. Ter hoogte van bouwsloophandel Verwijst botste een personenauto achterop een vrachtauto. Brandweer, ambulance en het trauma team werden hiervoor opgeroepen. De bestuurder is door de brandweer uit de benarde positie bevrijd en met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Het is niet bekend wat de aard van de verwondingen zijn. Hoe dit ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Rijkswaterstaat sloot tijdelijk een rijstrook af zodat de hulpdiensten veilig konden werken maar dit leverde verder geen extra file op.
Tijdens de afwerking van dit ongeval vond er zo’n 500mtr verderop opnieuw een ernstig ongeval plaats. Ook hier botste een auto achterop een vrachtwagen. Dit gebeurde bij afslag Uden/Zeeland maar nu in de richting van Oss/Nijmegen. Helaas waren hier meerdere slachtoffers bij betrokken. Verschillende ambulances, brandweer, politie eenheden en het trauma team werden wederom met spoed opgeroepen. Meerdere slachtoffers zijn met onbekende verwondingen per ambulances naar het ziekenhuis vervoerd. De weg werd tijdelijk in de richting van Oss in zijn geheel dicht gezet wat een aardige file opleverde. De politie heeft bij beide ongevallen onderzoek gedaan naar de exacte toedracht.

tags: