Ernstig ongeluk met meerdere auto’s en vrachtwagens op zuidelijke ringweg – 112TV
Home video Ernstig ongeluk met meerdere auto’s en vrachtwagens op zuidelijke ringweg
0

Ernstig ongeluk met meerdere auto’s en vrachtwagens op zuidelijke ringweg

Bij een ernstig verkeersongeluk op de zuidelijke ringweg zijn donderdagmiddag meerdere auto’s en vrachtwagens betrokken geraakt. Daarbij zijn twee gewonden gevallen. Een Duitse chauffeur is meegenomen naar het politiebureau.

Het gaat om een ongeluk op de toerit naar de N7. De weg vanaf Hoogkerk in de richting van het Julianaplein is afgesloten. “Het gaat om een zwaar verkeersongeluk”, meldt een woordvoerder van de politie Groningen. “Er zijn meerdere voertuigen bij betrokken, waaronder twee vrachtwagens. Tenminste twee personen zijn gewond geraakt. Politie, brandweer, ambulance en een traumahelikopter zijn ter plaatse om hulp te verlenen.” Een Duitse chauffeur wordt verdacht van het veroorzaken van het ongeluk en is voor verhoor meegenomen naar het politiebureau.

Incidentfotografen ter plaatse melden dat er een flinke ravage te zien is. “Eén van de betrokken voertuigen heeft een trailer achter de auto hangen”, vertelt Rick ten Cate. “De trailer is bij het ongeluk door de auto heen gedrukt.”

Later meer.

Foto Rick ten Cate – tencatefotografie.nl Foto Rick ten Cate – tencatefotografie.nl Foto: Rick ten Cate – tencatefotografie.nl Foto Rick ten Cate – tencatefotografie.nl Foto Rick ten Cate – tencatefotografie.nl Foto Martin Nuver – 112groningen.nl Foto Martin Nuver – 112groningen.nl Foto Martin Nuver. 112groningen.nl