Dodelijk ongeval N446 Hoogmade – 112TV
Home video Dodelijk ongeval N446 Hoogmade
0

Dodelijk ongeval N446 Hoogmade

0

28-04-16 Wegvervoer Ongeval Letsel ( Beknelling Zwaar ) ( MMT Inzet: JA ), N446 5,7 Hoogmade

Vanmiddag zijn omstreeks 15:20 uur de hulpdiensten massaal gealarmeerd voor een ongeval op de N446 thv 5.7 bij Hoogmade. Ter plaatse bleek er een ernstig eenzijdig ongeval plaats te hebben gevonden met een personenauto.

Het voertuig was met volle vaart in een bocht tegen een boom aangereden. Vanwege de ernst van het ongeval werd ook een traumahelikopter gealarmeerd, zij zijn met de traumahelikopter in een weiland nabij het incident geland. Het slachtoffer is door de hulpdiensten uit het voertuig gehaald waarna door de hulpdiensten de reanimatie is gestart. De reanimatie mocht helaas niet baten, ondanks de massale inzet van alle hulpverleners is het slachtoffer ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Hoe het ongeval heeft kunnen plaatsvinden is nog onbekend. De Verkeers Ongevallen Analyse (VOA) van de politie is met spoed ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar de exacte toedracht van het ongeval. Nadat het onderzoek van de verkeersdienst was afgerond en het voertuig door Vreugdenhil berging was geboren is de weg, zo’n 2,5 uur na het ongeval, weer vrijgegeven voor al het verkeer.

Video: K. Jongen – KJfotografie.com / District 16

Bekijk voor een uitgebreide fotoreportage: http://kjfotografie.com/index.php/categorie/112/item/120-automobilist-overleden-na-ernstig-verkeersongeval

tags: