Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeval snelweg A16 Rotterdam – 112TV
Home video Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeval snelweg A16 Rotterdam
0

Dode en zwaargewonde bij ernstig ongeval snelweg A16 Rotterdam

0

http://www.mediatv.nl/nieuws/21099/Dode-en-zwaargewonde-bij-ongeval-snelweg-A16-Rotterdam.html

Op de snelweg A16 bij de Van Brienenoordbrug heeft maandagmorgen een ernstig ongeval plaatsgevonden. Bij het ongeval waren twee vrachtwagens en een personenauto betrokken. Een inzittende van de achterste vrachtwagen raakte bij het ongeluk zwaargewond en moest door de brandweer worden bevrijd. De andere inzittende van de vrachtwagen overleed ter plekke aan zijn verwondingen.

De hulpdiensten schaalden ten behoeve van de hulpverlening op naar het sein “Grote hulpverlening”. Een vrachtwagen vervoerde rijplaten die over de weg kwamen te liggen. Ook de grote kraan van de brandweer Haaglanden kwam ter plaatse om de Rotterdamse brandweer te assisteren. Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is nog onduidelijk, de politie is hiernaar een onderzoek gestart.

Doordat de hoofdrijbaan van de A16 richting Rotterdam was afgesloten i.v.m. het ongeval ontstonden er op de snelwegen rondom Rotterdam veel files. Ook op de A4 en de A15 vonden aanrijdingen plaats. De A16 richting Breda liep ook vol vanwege kijkers naar het ongeval op de andere rijbaan. Hierdoor liep ook de snelweg A20 vast.

Editing: Ed Koorengevel – Camera: Video Duivestein

tags: