Dode en gewonden bij ernstig ongeval op A50 bij Herpen – 112TV
Home video Dode en gewonden bij ernstig ongeval op A50 bij Herpen

Dode en gewonden bij ernstig ongeval op A50 bij Herpen

0

HERPEN – Bij een ernstig ongeval op de A50 tussen Arnhem en Oss is zondagavond laat een man om het leven gekomen. Kort voor middernacht raakte volgens de politie bij Herpen een auto met flinke snelheid van de weg. Het voertuig kwam op de kop op een parallelweg tot stilstand.

De hulpdiensten rukten meteen met groot materieel uit. Behalve de politie en brandweer kwamen drie ambulances en een traumahelikopter ter plaatse. De bestuurder en een vrouw die naast hem zat raakten gewond. Ze zijn met nog onbekende verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis.

Voor een man die achterin de auto zat kwam alle hulp helaas te laat. Hij overleed ter plekke aan zijn verwondingen. De brandweer heeft met een warmtebeeldcamera in een sloot en weiland nog gezocht naar eventuele andere slachtoffers maar die zijn voor zover bekend niet meer aangetroffen.

Het is nog niet duidelijk wat er precies is gebeurd. De politie is begonnen met een uitgebreid onderzoek en verwacht maandagochtend meer te kunnen zeggen over de slachtoffers en de eerste resultaten van het onderzoek. De rechter rijstrook was een tijdlang afgesloten voor het verkeer.

tags: