De dag na de zeer grote brand Den Hoorn – 112TV
Home video De dag na de zeer grote brand Den Hoorn
0

De dag na de zeer grote brand Den Hoorn

0

De brand in een bedrijfspand in Den Hoorn is onder controle, laat een brandweerwoordvoerder aan de WOS en mediapartner Omroep West weten. Maandagochtend kon rond 7.15 uur het sein ‘brand meester’ gegeven worden. Het nablussen kan nog uren duren.

Het vuur brak zondag rond 23.00 uur uit in het pand aan de Hooipolderweg. De brandweer was met elf bluswagens en vier hoogwerkers het vuur aan het bestrijden. De oorzaak van de brand is nog onbekend.

Een deel van het pand wordt gesloopt vanwege instortingsgevaar. Vanwege de brand was de Woudseweg in Den Hoorn tussen de Rijkstraatweg en de Harnaschdreef afgesloten voor alle verkeer.

De rook trok zondagavond over de A4 en over agrarisch gebied. Het advies is uit de rook te blijven. Maandagochtend was er alleen nog in de directe omgeving enige rookoverlast.

Burgemeester sprak met ondernemers
In de loods zitten verschillende bedrijven, waaronder een kledinginzameling en een scooterleasebedrijf. De burgemeester van Midden-Delfland, Arnoud Rodenburg, was al snel ter plekke. Hij sprak onder meer met ondernemers die op hetzelfde bedrijventerrein een pand hebben.