BRANDWEER STUDENT | ZEER GROTE BRAND GRIP 1 BERENKOOG ALKMAAR – 112TV
Home video BRANDWEER STUDENT | ZEER GROTE BRAND GRIP 1 BERENKOOG ALKMAAR
0

BRANDWEER STUDENT | ZEER GROTE BRAND GRIP 1 BERENKOOG ALKMAAR

Donderdagnacht zijn wij groots gealarmeerd voor een industriebrand op de Hazekoog in Alkmaar. Hier was brand ontstaan en rond de klok van half 3 werden wij als tweede ts gealarmeerd. Al vrij snel werd het sein zeer grote brand gegeven en later opgeschaald naar grip 1.

Hoi ik ben Tim, welkom op mijn YouTube kanaal! Wil je meer zien van het brandweerwerk abonneer dan zeker hier op mijn kanaal. Vergeet ook niet om me te volgen op sociaal media, deze vind je hier onder!

Geef een blauw duimpje en laat weten dat je achter de hulpverleners staat!

Met brandweer student wil ik burgers, jeugdleden, brandweermensen en geïnteresseerde mensen een kijkje in de wereld van de brandweer geven. Dit doe ik via mijn Instagram en Facebook pagina door middel van foto’s, video’s en story’s. Sinds 2020 ben ik ook begonnen met een YouTube kanaal om nog een stapje verder te doen. Ik leg alle meldingen van begin tot eind vast, om zo nog meer van het brandweervak te laten zien!

Volg mij dag in dag uit op mijn sociaal media kanalen, 24 uur per dag en 7 dagen in de week. En elke vrijdag om 17.00 op mijn YouTube kanaal met een nieuwe video!
Instagram: http://bit.ly/2RKFQMH
Facebook: http://bit.ly/3aWHjqF

Ik doe mijn best om de privacy van de slachtoffers en hulpverleners te beschermen. Hulpverleners die zichtbaar in beeld zijn hebben hier voor gekozen en toestemming gegeven.

De beelden zijn gemaakt door brandweer student, in toestemming en overleg met brandweer Noord Holland Noord.

Vragen of opmerkingen zijn altijd welkom laat ze hier achter of stuur me een DM!

tags: