Bestuurder overleden na ernstig ongeval bijrijder zwaargewond – 112TV
Home video Bestuurder overleden na ernstig ongeval bijrijder zwaargewond
0

Bestuurder overleden na ernstig ongeval bijrijder zwaargewond

*Update*
Vaassen – de 20-jarige bestuurder uit Rheden van de auto die bekneld is komen te zitten is in het ziekenhuis aan zijn verwondingen overleden. De 19-jarige bijrijder uit Apeldoorn. van de auto is zwaargewond naar het ziekenhuis overgebracht. Dit heeft de politie vandaag bekend gemaakt.

Vaassen – Omstreeks 20:20 kregen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de Deventerstraat in Vaassen. Ter plaatse bleek het te gaan om een ernstig eenzijdig ongeval waarbij een personenauto door nog onbekende oorzaak van de weg is geraakt.

De personenauto knalde met de bestuurderskant op een boom, hierbij is de bestuurder van de personenauto bekneld komen te zitten in zijn auto de bijrijder van de auto kon met moeite uit de auto komen en schakelde de hulpdiensten in. De brandweer is enige tijd bezig geweest om het slachtoffer uit zijn benarde positie te bevrijden.

Gezien de ernst van het letsel werd ook een traumahelikopter uit Volkel opgeroepen om medische ondersteuning te geven. Beide slachtoffers zijn met onbekend letsel met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.