Auto op de kop bij ongeval Laan van Brussel Alkmaar 20 januari 2019 – 112TV
Home video Auto op de kop bij ongeval Laan van Brussel Alkmaar 20 januari 2019
0

Auto op de kop bij ongeval Laan van Brussel Alkmaar 20 januari 2019

0

Bij een ongeval op de Laan van Brussel is zondagavond rond 19:30 een auto zwaar beschadigd geraakt. De bestuurder van de auto – onbekend in de straat – reed met ongeveer 40 tegen twee paaltjes aan. Die functioneerden vervolgens als schans waardoor de auto werd gelanceerd en op de kop op straat belandde. De bestuurder kon zelf uit de auto komen en is nagekeken door ambulancemedewerkers, maar deze hoefde niet mee naar het ziekenhuis. Bij het ongeval waren geen verdovende middelen betrokken. De berger heeft de auto opgehaald en meegenomen. De politie heeft samen met de berger de twee paaltjes weer enigszins recht gezet, de gemeente zal de paaltjes definitief recht zetten. Door het ongeval was de Laan van Brussel tijdelijk in twee richtingen afgesloten.

Melding politie:
ALKMAAR, LAAN VAN BRUSSEL
Ongeval Letsel

Dit is een productie van Kingma Producties/Hylke Kingma. Deze productie mag alleen worden verspreid na schriftelijke toestemming van de auteur, hier kan een vergoeding tegenover staan.
Media die beelden willen gebruiken kunnen contact opnemen met hylke.kingma@ht16.nl of 06 15234041.

Copyright (C) 2019 Kingma Producties, Alkmaar

Niets uit deze uitgave mag worden verveelvoudigd, opgeslagen in een geautomatiseerd gegevensbestand of openbaar gemaakt worden in enige vorm of op enige wijze, hetzij elektronisch, mechanisch of door fotokopie├źn, opname, of op enige andere manier, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteur

tags: