70-jarige automobilist overlijdt na ernstig ongeval Deventer – 112TV
Home video 70-jarige automobilist overlijdt na ernstig ongeval Deventer
0

70-jarige automobilist overlijdt na ernstig ongeval Deventer

De 70-jarige automobilist die vrijdagmiddag frontaal botste op een bewegwijzeringspaal voor de McDonalds aan de Holterweg in Deventer, is aan zijn verwondingen overleden. Dit heeft de politie zojuist bevestigd. De Deventenaar raakte tegen het middaguur onwel en ramde met zijn auto één van de bewegwijzeringspalen.

De auto kwam vanuit Colmschate en reed richting het centrum van Deventer. Door de klap kwam de auto op de andere weghelft terecht en raakte zwaar beschadigd.

Naast 3 ambulances en de brandweer werd een traumahelikopter opgeroepen om assistentie te verlenen. Deze landde naast het fastfoodrestaurant. De man moest worden gereanimeerd en werd per ambulance afgevoerd naar het Isala ziekenhuis in Zwolle. De hulp heeft niet mogen baten.

Zijn partner, die naast de man zat ten tijde van het ongeluk, raakte bekneld door het ongeluk, maar raakte volgens de politie niet noemenswaardig gewond.

De belangrijke doorgaande weg in Deventer zat door het ongeval uren dicht in beide richtingen, wat voor een flinke verkeersopstopping zorgde. De politie deed uitgebreid onderzoek naar de oorzaak, onder meer met een drone.

tags: