16-04-2016 Dode en 5 gewonden bij ernstig ongeval Echteld – 112TV
Home video 16-04-2016 Dode en 5 gewonden bij ernstig ongeval Echteld
0

16-04-2016 Dode en 5 gewonden bij ernstig ongeval Echteld

0

16-04-2016 – Echteld / Tiel – Bij een ernstig ongeval op De Diepert tussen Echteld en Tiel is zaterdagavond een persoon om het leven gekomen. Vijf anderen raakten gewond.

Bij het ongeval waren twee personenauto’s en een vrachtwagen betrokken. In de eerste personenauto zaten vijf inzittenden. Vier daarvan raakten lichtgewond en zijn per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis in Tiel. De vijfde persoon raakte zwaargewond en moest door de brandweer uit het voertuig worden bevrijdt. Hij is in stabiele toestand overgebracht naar het RadboudUMC in Nijmegen.

In de tweede personenauto zat een persoon. Dit voertuig kwam frontaal in aanrijding met de veegwagen, die de auto enkele meters vooruit duwde. De inzittende van dit voertuig overleed ter plekke.

De hulpdiensten, waaronder de traumahelikopter, waren massaal ter plaatse. Ook waren ambulances uit naburige regio’s ter plaatse.

De politie heeft onderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Zij kregen hierbij ondersteuning van de politiehelikopter, die overzichtsfoto’s heeft gemaakt. Ten tijde van het incident was de weg in beide richtingen afgesloten.

© Tom Hessels

tags: