13 januari 2018 Ernstig ongeval Rondweg-Oost Veenendaal – 112TV
Home video 13 januari 2018 Ernstig ongeval Rondweg-Oost Veenendaal
0

13 januari 2018 Ernstig ongeval Rondweg-Oost Veenendaal

0

Aan het einde van de N233 – Rondweg-Oost in Veenendaal heeft zaterdagavond een ernstig ongeval plaatsgevonden. Wat er exact gebeurd is, is nog onbekend

Het ongeval heeft plaatsgevonden bij de kruising nabij de afslag Veenendaal-Oost aan de A12 richting Utrecht. Er zijn meerdere gewonden. Een traumahelikopter met traumateam kwam ter plaatse voor assistentie. Vanaf Veenendaal is het op dit moment alleen mogelijk om de Rondweg-Oost rechtdoor richting de Klomp te volgen. De op- en afrit van de snelweg is vooralsnog afgesloten in verband met politieonderzoek.

Agenten hebben de bestuurder van de auto met Oost-Europees kenteken aangehouden op grond van artikel 8. In deze auto zaten totaal drie personen. In het andere voertuig zat alleen de bestuurster. Zij is met ernstig letsel en in zorgwekkende toestand overgebracht naar het UMC ziekenhuis in Utrecht. Dit gebeurde per ambulance en onder begeleiding van een trauma-arts.

Verkeersanalisten van de politie doen onderzoek naar het ongeval. Ondanks het feit dat er meerdere weeggebruikers waren is de politie op zoek naar eventuele getuigen die het ongeval hebben zien gebeuren. Zij kunnen contact opnemen met politie Veenendaal via 0900-8844.

Beelden mogen zonder schriftelijke toestemming niet door andere media gebruikt worden!

tags: