12 juli 2018 Gewonde en veel schade bij ongeval in Veenendaal – 112TV
Home video 12 juli 2018 Gewonde en veel schade bij ongeval in Veenendaal

12 juli 2018 Gewonde en veel schade bij ongeval in Veenendaal

0

Bij een ongeval op de kruising van de Brinkersteeg met de Hermelijnlaan in Veenendaal is donderdagmiddag een persoon gewond geraakt. Door vermoedelijk een voorrangsfout kwamen twee auto’s met elkaar in botsing. De hulpdiensten, waaronder ook de traumahelikopter, gingen met spoed ter plaatse.

Ter hoogte van de Middellaan en de Verlengde Spoorlaan ging het donderdagmiddag mis. De twee auto’s botsen met elkaar en raakten beide ernstig beschadigd. De bestuurder van één van de voertuigen knalde met zijn auto na de botsing op een straatnaambord en raakte gewond.

Een medewerker van de ANWB, die op dat moment langsreed, heeft eerste hulp verleend. Agenten die ter plaatse kwamen zorgden voor een veilige werkplek. Later kwamen de ambulance en de opgeroepen traumahelikopter nagenoeg tegelijk ter plaatse. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. De traumahelikopter kon daarom retour. Een meisje uit het andere voertuig is ter plaatse in de ambulance behandeld.

Het ongeval trok veel bekijks en mede daarom zette de ter plaatse gekomen politie het gebied ruim af. De straat was enige tijd geblokkeerd voor verkeer.

Beelden mogen zonder schriftelijke toestemming niet door andere media gebruikt worden!

tags: