11 april 2017 Zwaar ongeval op de N233 in Veenendaal – 112TV
Home video 11 april 2017 Zwaar ongeval op de N233 in Veenendaal
0

11 april 2017 Zwaar ongeval op de N233 in Veenendaal

0

Op de Rondweg Oost in Veenendaal is dinsdagmorgen een ernstig ongeval gebeurd. De hulpdiensten zijn rond 08.00 uur massaal uitgerukt, ook een traumahelikoper is ter plaatse gekomen. Een bestuurster is gewond naar het ziekenhuis gebracht.

Het ongeval ontstond doordat een vrachtwagen achterop een file reed. Dat gebeurde in de rijrichting van de snelweg, ongeveer tweehonderd meter voor de laatste rotonde ter hoogte van het benedeneind. Als gevolg van de botsing schoot een bestelbusje de linkerrijbaan op en knalde daar op een tegemoetkomende auto.

De bestuurster van deze auto raakte bekneld omdat haar auto klem kwam te zitten tussen het bestelbusje en de vangrail. De brandweer moest het slachtoffer bevrijden uit haar voertuig waarna ze met spoed naar het ziekenhuis is gebracht.

Het verkeer ondervindt grote hinder als gevolg van het ongeval. In beide richtingen staan lange files. Dat zal nog wel even aanhouden omdat de VOA ter plaatse gaat komen om onderzoek te doen naar de oorzaak van het ongeval.

tags: