080 januari 2018 Drie gewonden na ongeval in centrum Veenendaal – 112TV
Home video 080 januari 2018 Drie gewonden na ongeval in centrum Veenendaal
0

080 januari 2018 Drie gewonden na ongeval in centrum Veenendaal

0

Bij een zwaar ongeval op de Kerkewijk in Veenendaal zijn maandagmiddag drie personen gewond geraakt. Eén van de slachtoffers zat bekneld in haar voertuig. Het duurde ruim een uur voordat de hulpdiensten haar uit het voertuig hadden bevrijd.

Het ongeval gebeurde toen een automobilist mogelijk onwel werd achter het stuur. De auto, met daarin twee inzittenden, reed over de Kerkewijk richting de Hoofdstraat. Deze automobilist botste eerst tegen een geparkeerde auto en vervolgens hard op de achterkant van de andere auto. Die auto kwam daardoor hard in aanraking met een andere geparkeerde auto. Dit voertuig raakte zo zwaar beschadigd dat de inzittende bekneld kwam te zitten. De hulpdiensten hadden de grootste moeite om haar uit het voertuig te bevrijden.

Uiteindelijk zijn alle drie de betrokken personen naar het ziekenhuis gebracht. De schade is fors, ook een aantal fietsenrekken zijn gesneuveld door de aanrijding. Het ongeval trok veel publiek, de brandweer heeft daarom schermen neergezet om de plek van het ongeval.

Beelden mogen zonder schriftelijke toestemming niet door andere media gebruikt worden!

tags: