Notice: is_single was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/deb106343/domains/112tv.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148
Gewonde na zwaar ongeval op A58 bij Rilland | 112TV.nl
Home Video Gewonde na zwaar ongeval op A58 bij Rilland

Gewonde na zwaar ongeval op A58 bij Rilland

0

Rilland – Op de avond van donderdag 8 februari is een persoon bekneld geraakt bij een ongeval op de A58 bij Rilland. De auto botste door een onbekende oorzaak tegen een vrachtwagen en kwam tegen de vangrail tot stilstand.

Het ongeval gebeurde rond 20:15 uur tussen de Kreekrakbrug en de parkeerplaats het Rak. De brandweer is met spoed ter plaatse gekomen en heeft een achterportier verwijdert en heeft samen met het ambulancepersooneel het slachtoffer uit de auto gehaald. Deze persoon raakte gewond en is per ambulance naar een ziekenhuis in de regio vervoerd.

Een bergingsbedrijf uit de regio heeft het voertuig geborgen. De rijbaan op de A58 is enige tijd volledig afgesloten geweest maar inmiddels weer vrijgegeven voor alle verkeer.

tags:

Notice: Undefined index: click_tracking in /home/deb106343/domains/112tv.nl/public_html/wp-content/plugins/social-warfare/functions/frontend-output/SWP_Script.php on line 170