Notice: is_single was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/deb106343/domains/112tv.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148
Zeer grote brand in bedrijfsverzamelgebouw Lorentzstraat Bleiswijk | 112TV.nl
Home Video Zeer grote brand in bedrijfsverzamelgebouw Lorentzstraat Bleiswijk

Zeer grote brand in bedrijfsverzamelgebouw Lorentzstraat Bleiswijk

0

https://www.mediatv.nl/nieuws/21718/Zeer-grote-brand-in-bedrijfsverzamelgebouw-Lorentzstraat-Bleiswijk.html

In de nacht van zondag op maandag is er omstreeks 01:15 uur een grote brand uitgebroken in een bedrijfsverzamelgebouw aan de Lorentzstraat in Bleiswijk. Bij aankomst van de hulpdiensten sloegen de vlammen al uit het pand waar meerdere bedrijven gevestigd zitten.

Ter plaatse is er besloten om op te schalen naar het sein “grote brand” gevolgd door het sein “zeer grote brand”. Vanwege de omvang van de brand hebben brandweerlieden ingezet op een buitenaanval. Na de brand zijn drie gemaskerde mannen weggerend, de politie heeft ter plaatse diverse sporen veiliggesteld en vermoed brandstichting.

Zondagavond brak er ook een grote brand uit in een appartementencomplex aan de Kerklaan in Capelle aan den IJssel, ook hier werd er opgeschaald naar het sein “grote brand”.

Editing: Ed Koorengevel – Camera: Video Duivestein


Notice: Undefined index: click_tracking in /home/deb106343/domains/112tv.nl/public_html/wp-content/plugins/social-warfare/functions/frontend-output/SWP_Script.php on line 170