Notice: is_single was called incorrectly. Conditional query tags do not work before the query is run. Before then, they always return false. Please see Debugging in WordPress for more information. (This message was added in version 3.1.0.) in /home/deb106343/domains/112tv.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 4148
Ernstig ongeval tussen streekbus en tram in Amsterdam. | 112TV.nl
Home Video Ernstig ongeval tussen streekbus en tram in Amsterdam.

Ernstig ongeval tussen streekbus en tram in Amsterdam.

0

Op het Stadionplein in Zuid is een bus in botsing gekomen met een tram. Daarbij zijn veertien personen gewond geraakt. De Amstelveenseweg is vanaf de A10 afgesloten.

Van de veertien gewonden heeft één iemand zwaar letsel opgelopen. Een ander raakte, zoals de politie het noemt, middel gewond. Twaalf personen zijn lichtgewond.

Wat de oorzaak is van het ongeluk, is niet bekend. Een traumahelikopter is naast het Olympisch Stadion geland. Volgens getuigen stond de tram stil. De bus zou met hoge snelheid tegen de tram zijn aangereden. Het gaat om buslijn 347 en tramlijn 24. (AT5)


Notice: Undefined index: click_tracking in /home/deb106343/domains/112tv.nl/public_html/wp-content/plugins/social-warfare/functions/frontend-output/SWP_Script.php on line 170